by keittiönkoodi
puh: 0400 35 0400

Usein kysyttyä

Kysymyksiä ja vastauksia

Olemme koonneet usein kysyttyä -sivulle meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä ja niihin vastauksia. Listaa laajennetaan jatkuvasti, mutta jos et löydä täältä vastausta, älä epäröi kysyä! Tiimiimme kuuluu useita erittäin kokeneita ammattilaisia, jotka osaavat varmasti vastata keittiöremonttia koskeviin kysymyksiisi.

Tutustu myös ovien ja tasojen vaihtoon liittyviin ohjeisiimme tästä.

Yleisiä kysymyksiä

Saako teiltä erikoismittaisia ovia?

Kyllä saa. Useimmista ovimalleistamme on saatavissa myös vakiokokoisista poikkeavia ovikokoja. Ota yhteyttä ja kerro oven/ovien mallin josta olet kiinnostunut, sekä halutut mitat. Erikoismittaiset ovet ovat luonnollisesti varastokokoja hieman kalliimpia koska ovet tehdään tilausten mukaan. Samoin toimitusaika on pidempi ja se vaihtelee kolmesta viiteen viikkoon.

Voit suodattaa Mallisto -sivulla näytettäväksi vain ne ovet, joista on saatavissa myös erikoismittaisia ovia.

Saako teiltä myös muita keittiökomponentteja?

Meiltä saa kaikkia keittiöremonttiin liittyviä komponentteja, rungoista valaistukseen. Mikäli suunnittelet laajempaa keittiöremonttia, ota yhteyttä.

Tässä verkkokaupassa olemme keskittyneet kevyempään keittiöremonttiin, eli ovien ja tasojen vaihtoon.

Jos olet tyytyväinen keittiösi toimivuuteen, ja rungot ovat hyvässä kunnossa, pelkkien ovien, tasojen ja vetimien vaihtamisella uudistat koko keittiösi ilmeen helposti ja edullisesti! Hinta on vain murto-osa siitä, mitä maksaisi keittiön uusiminen runkoineen päivineen.

Saako teiltä myös muita ovimalleja?

Kyllä saa. Markkinoilta on saatavissa lukematon määrä erilaisia ovia, tasoja ja vetimiä. Olemme karsineet puolestasi tuosta valtavasta määrästä tarkasti mietityn valikoiman tämän hetken suosituimpia malleja. Tarkistamme valikoimaamme jatkuvasti. Mikäli jotain tietynlaista mallia et valikoimistamme löydä, voit tiedustella sen saatavuutta ottamalla yhteyttä.

Mitä toimitustapoja teillä on?

Toimitamme tuotteet aina kotiin. Tilatusta kuormasta tulee helposti painava ja sitä on vaikeaa kuljettaa omin konstein. Kiitolinjan ammattilaiset tuovat tilauksesi suoraan tehtaalta kotipihallesi ilman ylimääräisiä kommervenkkejä. Huomaa, että sisäänkanto ei sisälly toimitukseen. Kuski soittaa ennen lähetyksen toimittamista, ja voitte sopia hänen kanssaan sopivan ajankohdan.

Tämä hyväksi havaittu palvelu pelaa paikkakuntaan katsomatta Helsingin keskustasta Lapin kairaan.

Mitä ovat eri hintaryhmät?

Hintaan vaikuttaa mm valmistusmäärät, valmistusmaa, pinnan kiiltoaste materiaalit ym.

Vertailuhintoja ovat:

  • Huokea ~ 25€/ovi
  • Keskihintainen ~ 40€/ovi
  • Premium ~ 55€/ovi

Eikö vastausta löytynyt?