by keittiönkoodi
puh: 0400 35 0400

Toimitusehdot

Suunnittelu Grande F. Oy/Ovet ja tasot.fi verkkokaupan toimitusehdot.

Nämä ovat Suunnittelu Grande F. Oy:n/ovetjatasot.fi -verkkokaupan yleiset toistaiseksi voimassa olevat toimitusehdot. Viimeisin päivitys 12.10.2017.

 

Tilaaminen

Tilaaminen Ovet ja tasot -verkkokaupasta ei välttämättä vaadi rekisteröitymistä. Mikäli asiakas rekisteröityy, hän saa käyttäjätunnuksen ja salasanan, joita hän voi jatkossa käyttää mm. tilaamiseen ja tilauksien seurantaan. Asiakas sitoutuu säilyttämään ja käyttämään tunnuksiaan siten, että ulkopuoliset eivät saa tunnuksia haltuunsa. Tuotteita voi siis tilata myös ilman käyttäjätunnuksia. Kun tilaus tulee järjestelmäämme, lähetämme asiakkaalle tilausvahvistuksen sähköpostilla. Kun olemme vastaanottaneet tilauksen ja asiakkaalle on lähetetty tilausvahvistus sähköpostilla, se on asiakasta sitova. Varaamme oikeuden myynnin rajoittamiseen esim. tuotteen tilapäisten saatavuusongelmien vuoksi.

 

Toimitus

Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti suoraan valmistajan/tukkumyyjän varastolta asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen. Toimitus ei sisällä sisäänkantoa. Tilaukset toimitetaan Kiitolinjan autoilla, pienemmät tilaukset toimittaa Posti. Toimitusosoitteeksi voi asettaa myös toisen, asiakkaan omasta laskutusosoitteesta poikkeavan osoitteen, esimerkiksi remonttikohteen.

Asiakkaan on tarkastettava vastaanottamansa tilauksen kunto vastaanottovaiheessa. Jos toimitus ei vastaa tilausta tai toimituksessa on kuljetus- tai muu vaurio, siitä tulee tehdä ilmoitus KeittiönKoodiin, asiakaspalvelu@keittionkoodi.fi. Huomautus on tehtävä kahden päivän kuluessa tilauksen saapumisesta tai vastaanottamisesta. Pyri aina ottamaan kuva vaurioituneesta tuotteesta mahdollisimman pikaisesti tuotteen saapumisen jälkeen.

Toimitusmaksu ilmenee kassalla. Normaali toimitusaika on 2-14 arkipäivää tilauksesta, mutta mikäli jos tuote on tilapäisesti loppu varastosta, toimitusaika on pidempi. Joidenkin tuotteiden kohdalla toimitusaika on pidempi, esim. erikoismittaiset ja maalatut ovet. Mikäli tilauksen käsittely kestää normaalia pitempään, pyrimme ilmoittamaan siitä asiakkaalle. Kaikki yksityishenkilöiden tekemät tilaukset tulee maksaa tilauksenteko vaiheessa käytössä olevilla maksutavoilla.

 

Toimitusmaksut

Toimitusmaksut vaihtelevat tuotteen koon ja painon mukaan. Toimitusmaksut alkavat kymmenestä eurosta päätyen viiteenkymmeneen euroon. Lopullinen toimitusmaksu ilmenee kassalla.

 

Haluttu toimituspäivä

Mikäli asiakas haluaa, että tuotteet toimitetaan vasta myöhemmin, voi hän ilmoittaa tilausta tehdessään halutun toimituspäivän. Ilmoitamme kyseisen päivän tavarantoimittajalle, joka huolehtii tilauksen lähetyksestä. Emme kuitenkaan voi varmuudella taata tilauksen saapumista toivottuna päivänä. Pääsääntöisesti tilaus saapuu perille 1…3 arkipäivän kuluessa lähetyspäivästä. Toimitusaikaan vaikuttaa mm. tuotteen saatavuus, kuljetusliikkeen aikataulut sekä ilmoitettu toimitusosoite. Kuljettaja ottaa tavaran vastaanottajaan puhelimitse yhteyttä, kun hän on tuomassa lähetystä. Varmistathan, että annat numeron, josta hän saa vastaanottajan kiinni.

 

Palautukset

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Emme kuitenkaan voi ottaa takaisin tuotteita, joita on käytetty tai muokattu, kuten määrämittaan sahattuja tasoja/välitilalevyjä, saranaporattuja ovia ym. Palautettavien tuotteiden tulee olla jälleenmyyntikuntoisia. Palautettava tuote tulee lähettää takaisin alkuperäisessä pakkauksessa ja tuotteen tulee olla hyvin pakattuna. Kun tuote saapuu asianmukaisessa kunnossa takaisin, tuote tarkastetaan ja palautamme rahat 14 vuorokauden sisällä palautuslähetyksen vastaanottamisesta. Palautus tehdään aina samalle kortille/tilille kuin mistä tuote on maksettu. Palautettavasta summasta vähennetään tapauskohtaisesti palautuskustannukset. Ota aina yhteyttä ennen palautusta p. 0400 35 0400 tai asiakaspalvelu@keittionkoodi.fi. Samoin, mikäli tuote on viallinen, ota ensin yhteyttä. Pyri aina ottamaan kuva vaurioituneesta tuotteesta mahdollisimman pikaisesti tuotteen saapumisen jälkeen.

 

Verkkomaksut

Verkkomaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Checkout tarjoaa monipuoliset maksuvaihtoehdot ja perinteisten pankki- ja luottokorttimaksujen lisäksi valittavana on useita laskutus ja osamaksuvaihtoehtoja. Tutustu tästä Checkoutin maksutapoihin. Huomaa, että kaikkia Checkoutin tarjoamia maksuvaihtoehtoja ei välttämättä ole verkkokaupassa aina saatavilla ja että esimerkiksi osamaksuluototukset ovat aina asiakaskohtaisia.

 

Yritys

Kättä päälle, luotettavaa kauppaa
Luotettavaa verkkokauppaa!

Suunnittelu Grande F. Oy
Y-tunnus: 2722660-8
Kotipaikka: Salo
Toimiala: Kodin kiintokalustekauppa, kotisivutuotanto ja verkkokaupat
Verkossa:
grandef.fi
keittionkoodi.fi

Ota yhteyttä!