by keittiönkoodi
puh: 0400 35 0400

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä

Suunnittelu Grande F. Oy
Turuntie 14
24240 SALO
Y-tunnus 2722660-8
asiakaspalvelu@grandef.fi
grandef.fi

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Vesa Lehto
vesa@grandef.fi
Puh. 045 78771176

3. Rekisterin nimi

Suunnittelu Grande F. Oy / Ovetjatasot.fi verkkokaupan asiakasrekisteri.

4. Rekisterin pitämisen peruste
  • Henkilö on ostanut tuotteita Ovetjatasot.fi -verkkokaupan kautta.
  • Henkilö on rekisteröitynyt Ovetjatasot.fi -verkkokaupassa.
  • Henkilö on itse liittynyt Suunnittelu Grande F. Oy:n postituslistalle: tilaamalla sähköisen uutiskirjeen verkkokaupassa tai Facebookissa tai tilaamalla uutiskirjeen lomakkeella messuilla tai muussa tapahtumassa
5. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoitus on Ovetjatasot.fi asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten toimittaminen, arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Tietoja voidaan käyttää Suunnittelu Grande F. Oy:n asiakasviestintään ja henkilökohtaisemman kohdennetun sisällön tuottamiseen verkkopalveluissamme. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Suunnittelu Grande F. Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Suunnittelu Grande F. Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Suunnittelu Grande F. Oy:n  asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Suunnittelu Grande F. Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin tai sähköisiä uutiskirjeitä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Suunnittelu Grande F. Oy:n rekisterinhoitajalle.

6. Rekisterin sisältämät tiedot

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on ostanut tuotteita Ovetjatasot.fi verkkokaupasta:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja, mikäli henkilö on tilannut uutiskirjeen:

  • Sähköpostiosoite
7.  Tietojen luovutus

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Suunnittelu Grande F. Oy:n käytössä. Tietoja ei luovuteta Suunnittelu Grande F. Oy:n ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

8. Rekisterin suojaus

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Suunnittelu Grande F. Oy:n luovuttamia käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Suunnittelu Grande F. Oy:n hallitsemilla ja salasanasuojatulla palveluissa.