by keittiönkoodi
puh: 0400 35 0400

Ota yhteyttä

Keitä me olemme:

Ovet ja tasot.fi -sivusto on Suunnittelu Grande F. Oy:n verkkokauppa. Sivusto on erikoistunut nimensä mukaisesti kevyempään keittiöremonttiin, eli lähinnä ovien ja tasojen vaihtamiseen. Olemme riippumaton kalustekauppa, joten voimme valita tuotteita mallistoomme vapaasti eri toimittajilta, maahantuojilta ja kotimaisilta valmistajilta. Yhteinen kokemuksemme kalustemyynnistä ja verkkokauppatoiminnasta lasketaan vuosikymmenissä. Mikäli Sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä! Kivijalkakauppamme Keittiönkoodi sijaitsee Salossa Turuntie 14:ssä. Puhelin 0400 35 0400.

Tarvitsetko erikoismittaisia tai -sävyisiä ovia?

Lähes kaikista mallistomme ovista saa myös vakiomitoista poikkeavia ovikokoja. Maalatut ovet saa lukuisilla eri väreillä. Ota yhteyttä ja kerro mistä ovesta olet kiinnostunut ja mitkä ovat oviesi mitat.

Tilaa näytepala

Mikäli verkkokaupan kuvat eivät saa sinua vakuuttuneeksi, tilaa ovesta näytepala. Lähetämme ilmaiseksi näytepalan, josta voit varmistaa oven värisävyt, reunan muodot ym. Ota yhteyttä ja kerro mistä ovimallista olet kiinnostunut.

Marjukka Lehto, keittiösuunnittelija

Marjukka Lehto, keittiösuunnittelijaOlen suunnitellut keittiöitä, kodinhoitohuoneita… kaikkia kodin kiintokalusteryhmiä jo toistakymmentä vuotta. Työ on vienyt mukanaan – perustin oman yrityksen, jotta saan palvella asiakkaani parhaalla mahdollisella tavalla!

s-posti: marjukka@keittionkoodi.fi
puh: 0400 35 0400

Vesa Lehto, ohjelmistosuunnittelija

Vesa Lehto, ohjelmistosuunnittelijaVastaan yrityksemme verkkokaupasta ja kotisivuista sekä varastosta ja kuljetuksista. Lisäksi teen asiakastöinä verkkokauppoja ja kotisivuja, alustana WordPress, Woocommerce sekä PrestaShop.

s-posti: vesa@keittionkoodi.fi
puh: 045 78 77 11 76

Ota yhteyttä!

p. 0400 35 0400

asiakaspalvelu@keittionkoodi.fi

Ota yhteyttä

Osoitteemme on Turuntie 14, 24240 SALO. Tervetuloa käymään!